top of page

Budskap för 2023

Mitt allra första blogginlägg och jag väljer att prova något nytt. Jag ber andevärlden att kommunicera och förmedla budskap till dig som läser denna texten. Detta kommer att vara en allmän vägledning och jag vill att du tar till dig det som harmoniserar med dig, då det är det som just du behöver bära med dig in i det nya året.

 

Till dig som har avslutat någonting under året som gått, eller kanske ännu längre tillbaka i tiden. Det är dags att lämna dina tvivel kvar i 2022. Det tjänar ingenting till att överanalysera om du tagit rätt beslut eller inte. Du gick på den känslan som kändes rätt för dig där och då och nu måste du gå vidare. Om du fortsätter att lägga tid, energi och tanke på denna situationen så kommer du aldrig få ett ordentligt avslut, och det är ju vad du innerst inne vill och behöver, eller hur? Tro mig, det gynnar ingen att gå och tänka "tänk om", allra minst d själv. Unna dig en riktigt harmonisk start på det nya året och ta nya steg på stigen framför dig, det finns så många fantastiska möjligheter som väntar.


Jag vill att du visualiserar det du behöver släppa som en ballong. Släpp taget om ballongen och låt den sakta sväva upp i skyn och ut ur ditt synfält. Behöver du kan du rikta ett tack för de erfarenheter du fått längs vägen.

 

Känner du att du saknar någon att dela vardagen med och drömmer om att träffa kärleken i ditt liv? Någon kommer utan att tvekan att korsa din väg på ett eller annat sätt. Det kan vara en person du känner till sedan innan och delar en del historia och mycket glädje med.


För någon är det en helt ny person som dyker upp och bjuder på en lite omtumlade och livsomvälvande känsla. Det kommer att kännas som ett bombnedslag i den mest positiva bemärkelse och du kommer för kanske första gången i ditt liv skriva under på att det är fullt möjligt att känna sig knäsvag. Du kommer även känna dig stark nog att säga "Nej, tack!" till de möjligheter som dyker upp som inte känns rätt för just dig.


Föreställ dig att du går längs en stig och att personen du vill uppleva kärlek tillsammans med står och väntar på dig. Jag vill att du lägger märke till dennes ansiktsuttryck när era blickar möts och hur det får dig att känna dig. Låt den känslan guida dig och du kommer att känna igen den när du möter den i verkligheten. 

Om du har funderingar kring din ekonomiska situation och undrar hur du ska få rätsida och komma på rätt köl igen så kan det till en början se lite snårigt ut. Du vet inte exakt vilka steg du ska ta för att det ska löna sig bäst för just dig.


Se till att ta en extra tankevända, jag brukar likna det med en loop eller en volt för den som är insatt i hästar och ridning. Ibland har vi en tendens att skynda oss igenom det mesta här i vardagen, men ibland behöver vi faktiskt gå tillbaka och se om vi inte missat något. Kan jag prova detta igen, fast kanske på ett nytt sätt, eller gav jag det inte tillräckligt med tid? Framför allt är det själva tankebanorna som behöver tar ett extra varv. Ett nyttigt inslag i det stressiga värld vi lever oavsett, inte sant?


När du väl tagit dig igenom den lite utmanande biten så kommer det ljusna, du kommer dessutom få med dig lärdomar att bära med dig inför framtiden och kan se tillvaron ur ett nytt perspektiv.
 

Kämpar du med ditt hälsotillstånd, se till att ge dig själv utrymme för vila och ha tillit till läkeprocessen. Låt det få det utrymme som just du behöver och börja lyssna inåt. Vad behöver din själ för att må bra just nu? Praktisera närvaro i de små stunderna. Kanske är meditation något som kan hjälpa dig att landa mer i dig själv.


Se till till att inte sätta upp orealistiska krav på dig själv som du har svårt att leva upp till och lova mig att inte vara hård mot dig själv om inte varje dag blir som du planerat. Ge dig själv mer kärlek i alla situationer!Jag önskar dig all kärlek, glädje och lycka i det nya året!Sofia228 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1件のコメント


Tack för tydlig vägledning och kloka ord, vi behöver alla vara mer rädda om oss ❣

いいね!
bottom of page