top of page

Tror du på änglar?

När det kommer till andlighet och spiritualitet så finns det en uppsjö av ämnen att fördjupa sig i.


Det kan vara lockande att vilja kunna ALLT. Men här känner jag att för att det ska bli hållbart så behöver vi välja de vägar som känns rätt för just oss. Ska vi lära oss lite om allt, kan det bli små fragment här och där, men det är svårt att verkligen lära oss något på djupet.


Även om jag avslutat en kurs eller utbildning så kommer jag aldrig se mig själv som fullärd, då jag lär och utvecklas hela tiden. Detta gäller egentligen alla delar i livet. Arbete, relationer, intressen, personlig utveckling osv.


Hursomhelst, det jag menar är att då den andliga världen är otroligt bred så kommer du uppleva att olika spirituella utövare erbjuder olika tjänster utifrån de områden som de valt att fördjupa sig i. Visst är det spännande att prova olika verktyg, vilket jag också tycker är viktigt. Men det är inte meningen att alla ska kunna allt.


Även om jag började glänta på dörren till andevärlden av nyfikenhet till att kunna kommunicera med de som inte längre är i livet, så har det tillkommit fler pusselbitar längs vägen. Djurkommunikation (framförallt med avlidna djur) har kommit naturligt till mig, medan borttappade saker tex är mer av en utmaning. Jag har hittat mitt eget sätt att vägleda och ge budskap via kort och budskap från andevärlden, som fortfarande kan överraska mig när jag får feedback på träffsäkerheten ifrån er. Även healing är något som jag fastnat för och nu även valt att fördjupa mig mer i. Detta är något jag kommer berätta mer om längre fram.Nu hamnade jag lite på sidospår, men det är spännande hur vissa saker är menade att komma ut.


Tillbaka till ämnet med änglar. Något jag, i ärlighetens namn, inte är särskilt påläst om, men ändå haft en nyfikenhet kring i pereferin.


Den senaste tiden har jag prioriterat en stund för mig själv varje morgon, där jag mediterar 20-30 min. Dessa stunder är ett fint sätt att starta dagen på, även om det såklart är tuffare att vara här och nu vissa dagar.


Jag vill dela med mig av en av mina upplevelser jag fått den senaste tiden. När jag varit mitt inne i meditationen har jag fått en rejäl rysning och känslan av att jag har någon framför mig. Vid ett av dessa tillfällen fick jag till mig att den jag hade framför mig var ärkeängel Azrael, jag berättar senare varför jag finner detta intressant.


Jag ber honom visa mig varför han har kommit, vad han vill att jag ska ta till mig just nu. Jag ska se om jag kan beskriva bilden jag fick till mig på ett rättvist sätt.


Han visar mig hur jag befinner mig i ett rum, som en håla i jorden men ändå inredd för människor. Längre fram ser jag ett hål i ytterväggen där det sipprar in strålande solljus och jag vet att detta ljuset vill jag ha mer av och jag behöver göra hålet större. Problemet är att jag inte mår fram till ljuset för att jag har en genomskinlig vägg framför mig, som hindrar mig från att nå fram till hålet. Denna väggen är bärande för rummet, som skulle falla ihop annars.


Azrael visar mig att den genomskinliga väggen finns bara i min fantasi och att om jag tar mig förbi den, inte låtsas om den även om jag känner av den, så kan jag ta mig fram till hålet och plocka bort fler och fler bitar för att få in mer av det magiska solljuset. Till slut kommer hela hålan att vara öppen och jag befinner mig helt och hållet i ljuset. Väggen som jag trodde var bärande, finns inte kvar.


Detta var en fin upplevelse som lämnade mig med en hoppfull känsla.


Min tolkning av väggen är hinder som jag sätter upp för mig själv mentalt. Men om jag väljer att "ingnorera" dem och ändå fortsätta framåt, så kommer jag tillslut inse att de aldrig fanns där från första början.


Jag var såklart tvungen att söka på ärkeängel Azrael efter denna upplevelsen.

Azrael kallas även dödens ängel och hjälper själar över till andra sidan. Men vad har detta med min bild att göra? Azrael står även för frigörelse och att komma vidare, släppa det som inte är gynnsamt. Han ville visa mig hur jag kan ta mig förbi de hinder jag sätter upp för mig själv och att det kommer vara värt det i slutändan.


Så huruvida du tror på änglar eller inte är inte viktigt. Det finns vägledning och guidning när vi känner oss vilsna om vi vågar lyssna inåt och lita på det vi får till oss.


Ta hand om dig!


Sofia


52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page